Konferenciakalauz

Bejelentkezés vagy Regisztráció (Miért érdemes regisztrálni?)


A Magyar Diabetes Társaság XXI. Kongresszusa

Rövid ismertető

A Magyar Diabetes Társaság tisztelettel meghívja Önt és munkatársait XXI. Kongresszusára, melyet a Club Tihanyban rendez, a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Belgyógyászati, Diabetes és Anyagcsere Centruma és az „Alapítvány a Cukorbetegekért” (AAC) szervezésében.

A Magyar Diabetes Társaság a XXI. Kongresszusát is a környezettudatosság jegyében kívánja megrendezni, az első magyar zöld orvosi kongresszusát 2010-ben szervezte.

A kongresszusra előadások (poszterek) jelenthetők be az experimentális és klinikai diabetológia témaköréből. Határterületi kérdéseket érintő témákat is szívesen lát a szervező bizottság.

A kongresszus nyelve: magyar (kivéve a külföldi előadókat)

A kongresszus ideje alatt a Magyar Diabetes Társaság megtartja közgyűlését.

A Kongresszus háziorvos, belgyógyász, gyermekgyógyász, kardiológus, nefrológus, neurológus, szemész, sebész, szülész-nőgyógyász, urológus, aneszteziológus és intenzív terápiás, rheumatológus és rehabilitációs szakorvosok, szakdolgozók és gyógyszerészek számára hivatalos, pontszerző továbbképző oktatási program. A Magyar Diabetes Társaság „Diabetológus Orvosa” címének megszerzéséhez és megtartásához is elismert továbbképzésnek számít.


További információkért keresse fel az esemény weboldalát vagy vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel! A konferenciakalauz.hu a megjelentetett esemény tartalmáért felelősséget nem vállal.

Időpont

2012.04.1215. csütörtök–vasárnap
Az esemény lezajlott Az esemény lezajlott Aktuális események a témában Események hasonló témában

Az esemény jellege

kongresszus

Helyszín

Club Tihany
8237 Tihany
Rév u. 3.Hozzászólások

Új hozzászólásHozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon!

Nincs hozzászólás.© 2007-2011 konferenciakalauz.hu | Verzió: 0.9.0.1