Konferenciakalauz

Bejelentkezés vagy Regisztráció (Miért érdemes regisztrálni?)


A Magyar Diabetes Társaság XXI. Kongresszusa

Rövid ismertető

A Magyar Diabetes Társaság tisztelettel meghívja Önt és munkatársait XXI. Kongresszusára, melyet a Club Tihanyban rendez, a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Belgyógyászati, Diabetes és Anyagcsere Centruma és az „Alapítvány a Cukorbetegekért” (AAC) szervezésében.

A Magyar Diabetes Társaság a XXI. Kongresszusát is a környezettudatosság jegyében kívánja megrendezni, az első magyar zöld orvosi kongresszusát 2010-ben szervezte.

A kongresszusra előadások (poszterek) jelenthetők be az experimentális és klinikai diabetológia témaköréből. Határterületi kérdéseket érintő témákat is szívesen lát a szervező bizottság.

A kongresszus nyelve: magyar (kivéve a külföldi előadókat)

A kongresszus ideje alatt a Magyar Diabetes Társaság megtartja közgyűlését.

A Kongresszus háziorvos, belgyógyász, gyermekgyógyász, kardiológus, nefrológus, neurológus, szemész, sebész, szülész-nőgyógyász, urológus, aneszteziológus és intenzív terápiás, rheumatológus és rehabilitációs szakorvosok, szakdolgozók és gyógyszerészek számára hivatalos, pontszerző továbbképző oktatási program. A Magyar Diabetes Társaság „Diabetológus Orvosa” címének megszerzéséhez és megtartásához is elismert továbbképzésnek számít.


További információkért keresse fel az esemény weboldalát vagy vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel! A konferenciakalauz.hu a megjelentetett esemény tartalmáért felelősséget nem vállal.

Időpont

2012.04.1215. csütörtök–vasárnap
Az esemény lezajlott Az esemény lezajlott

Az esemény jellege

kongresszus

Helyszín

Club Tihany
8237 Tihany
Rév u. 3.Hozzászólások

Új hozzászólásHozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon!

Nincs hozzászólás.© 2007-2011 konferenciakalauz.hu | Verzió: 0.9.0.1