Ajándék ötletek babaváró bulira

A babaváró buli az egyik hagyományos összejövetel akkor, amikor valaki gyereket vár. Ha ilyenre vagy hivatalos, akkor illik valamilyen ajándékot vinni vagy a szülőknek, vagy a gyereknek. Nézzünk meg néhány népszerű babaváró ajándék ötletet.

Az egyik legnépszerűbb babaváró ajándék típus a névre szóló ajándékok. Ennek két fajtája van, az egyik, hogy a szülőknek névre szóló, a másik pedig, ha már megvan a gyerek neve, akkor neki névre szóló ajándék. A szülőknek általában díszeket szokás így ajándékozni, a babáknak pedig olyan dolgokat, amiket később aztán használni tudni. A ruhákat érdemes kerülni, mert azt hamar kinövik a gyerekek, de a névre szóló párnák, takarók, plüssök stb. nagyon nagy sikert szoktak aratni mind a szülők, mind a gyerekek körében. Ha pedig mégis valamilyen gyerek ruhát választanál, akkor a szülőkkel érdemes előtte konzultálni, hogy mire van szükségük, mi az, amit nem vettek még meg, és egy olyat ajándékozni.

Ha a magasabb árkategóriák is szóba jöhetnek, akkor olyan eszközt is lehet venni, amire a gyerekneveléshez szükség van. Ez lehet pl. etetőszék vagy akár egy kiságy is. Feltétlenül egyeztetni kell a szülőkkel, mielőtt egy ilyen nagy ajándékot megvásárolnál.

Ha nincs ötleted, vagy csak biztosra akarsz menni, akkor a szülőket kell megkérdezni, hogy minek örülnének, mire van szükségük, és akkor nem a meglepetésen lesz a hangsúly, hanem magán az ajándékon.