Hogy legyél divatblogger az Instagram segítségével

Hogy legyél divatblogger az Instagram segítségévelMa már a divat témájában több lehetőség is van az interneten üzletet nyitni, pénzt keresni. Kezdetben a divat webáruházak, később a divat blogok voltak azok, melyek a legnagyobb népszerűségnek örvendtek. Ma sem feledkezhetünk meg ezekről, azonban egyre sűrűbben felbukkan a legújabb dolog, az Instagram blogger. Ezt fogjuk cikkünkben bemutatni.

Az első lépés itt is, ahogy az általános divat bloggereknél is, hogy meg kell találni az a szűkebb réteget, témát, amellyel foglalkozni fogunk. Ezt könnyebb mondani, mint tökéletesen kitalálni, így különösen nagy figyelmet kell rá szentelni. Olyan témát kell találni, mely még nincs kiaknázva, hogy kevés legyen a konkurencia. Ha nem találunk ilyet, akkor nagyon jónak kell lennünk, hogy eredményeket tudjunk elérni, pénzt tudjunk szerezni.

A következő lépés, hogy Instagram követőket szerezzünk. Minél többet. Ez talán a legnehezebb része az Instagram bloggerkedésnek. Ehhez először is szükség lesz a fiók tudatos felépítésére. Ezt azt jelenti, hogy szervezzünk meg egy időbeosztást, amihez aztán tartsuk magunkat. A rendszeres látogatókhoz szükséges, hogy minden nap ugyanabban az időszakban legyenek új bejegyzések. Emellett olyan dolgokat tegyünk közzé, amire kíváncsiak az emberek.

Mivel az Instagramról van szó, ezért a minőségi képek elengedhetetlenek. Olyan képeket készítsünk, és osszunk meg, melyek kiváló minőséget, egyediséget képviselnek.

Ezek tehát az első lépések, ha ezeket mind jól csináljuk, és elkezdjük szerezni a követőket, akkor utána lehet azzal foglalkozni, hogyan lehet pénzt csinálni belőlük.