Hiteles cégkivonat percek alatt? Lehetséges

Hiteles cégkivonatra ma már szükség van szinte minden egyes céges ügyintézés, szerződéskötés során. Egy hiteles cégkivonat azonban csak 30 napig érvényes, így nagyon gyakran kell beszereznünk egy friss dokumentumot. Olyan beszerzési lehetőség után kell tehát néznünk, melyet gyakran tudunk használni, és gyorsan történik az ügyintézés. Ez pedig az online cégkivonat igénylés, a cégkivonat letöltése.

Mivel hiteles cégkivonatról van szó, így mindenképpen fizetnünk kell a dokumentumért. Ez azt jelenti, hogy ideális esetben bankkártyával kell tudnunk fizetni, de minimum kell tudnunk a rendelés után azonnal utalni, ha azt akarjuk, hogy gyorsan megkapjuk a cégkivonatot.

A megrendelt dokumentum elektronikus úton fog megérkezni, ami azt jelenti, hogy egy e-mail címre mindenképpen szükségünk lesz, ahova a fizetést követően küldeni fogják a cégkivonatot. Ezen kívül másra már nem is lesz szükség, csak a cég azonosítására. Ez történhet a cég nevével, adószámával és cégjegyzékszámával is, ugyanis ezek mind egyedi azonosítók, melyek alapján lehet keresni a cégkivonat készítők rendszerében.

A hiteles cégkivonat mellett es3 formátumú, e-hiteles cégkivonatot is igényelhetünk online. Ez a dokumentum digitális hitelesítéssel rendelkezik, így kizárólag elektronikus ügyintézés során használható fel, kinyomtatva elveszíti a hitelesítését. Beszerzése azonban ennek is ugyanolyan egyszerű, mint a hiteles cégkivonaté, és pár perc alatt hozzájuthatunk egy es3 cégkivonathoz is.