Cégkivonat kibocsátó választása

Cégkivonat kibocsátásával számos szolgáltató foglalkozik, egy gyors Google keresés után meg is láthatod, hogy rengeteg különböző cég közül tudsz választani. Érdemes néhány szempontot figyelembe venni a cég kiválasztása előtt, hogy biztosan a legjobb dokumentumot, szolgáltatást kapd.

Érdemes olyan szolgáltatót választani, amely több éves tapasztalattal rendelkezik. Ha egy cég 5-10 évet fenn tud maradni ezen a piacon, akkor valószínűleg jól végzi a dolgát, megbízható. A céget tekintve azt is célszerű ellenőrizni, hogy a cégkivonat információit az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítsa.

Mivel online fogsz cégkivonatot igényelni, ezért érdemes olyan szolgáltatót választani, amely felhasználóbarát weboldallal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a felületen könnyű a céget megtalálni, amelynek adataira szükséged van, nincs szükség regisztrációra, felesleges adatok megadására, lehet fizetni bankkártyával is, nem csak előreutalással, és kérdés esetén az ügyfélszolgálat elérhető, készséges.

Ha közhiteles cégkivonatra van szükséged, akkor azt úgy fogják kiszállítani. Olyan cégkivonatos céget válassz, aki vállalja a minél gyorsabb kiszállítást. Sőt, a jobb szolgáltatók ingyenes szállítást vállalnak, nyomkövetéssel. Akkor sincs gond, ha nem saját magadhoz szeretnéd a dokumentumot rendelni, hanem egy partnerhez kell eljuttatnod, ugyanis egyes cégkivonat kibocsátók ezt is megoldják helyetted.