Balaton parti sport rendezvények

A nyári sportrendezvények legtöbb sportszerető ember kedvencei, jó az idő, el lehet tölteni a nyári hónapokat sportolással vagy sport nézéssel is. Egy másik dolog, ami sokak számára a nyárhoz tartozik, a Balaton. A balatonboglári strand ezt a két csoportot hozza össze, köszönhetően a Balatoni Bumm sportrendezvényeknek.

A rendezvénysorozat június elejétől tart július végéig, így majdnem 2 hónapon keresztül nyújt kikapcsolódási lehetősége a Bogláron és Lellén nyaralóknak, valamint a sportolóknak, akik beneveznek az egyes versenyszámokba.

A versenyszámok közül a legnagyobb érdeklődés talán a női strandfoci NB1 és NB2 meccseit övezi, amit itt fognak megrendezni. Az NB1 és NB2 strandfoci tornák meghívásosak, de szerencsére a sportolni vágyók számos eseményre jelentkezhetnek. Ilyen, mindenki számára elérhető esemény pl. az egyéni és páros teqball versenyek. A teqball sport magyar találmány, és egyre népszerűbb az egész világon.

A nyári strand sportokhoz hozzátartozik még a strandröplabda és a strandkézilabda is, úgyhogy ezekre is lehet jelentkezni a sportrendezvény keretein belül. Kézilabdában férfi és női versenyek lesznek, röplabdában pedig ezeken kívül még vegyes páros versenyeket is rendeznek.

Azok sem maradnak mozgás nélkül, akik nem kimondottam az ilyen jellegű sportokat kedvelik, ugyanis páros ügyességi versenyek is lesznek.