Galambok és környéke látnivalói

Galambok település Zala megyében található, Nagykanizsától 12 km-re. A Galambok és környéke számos látnivalóval büszkélkedhet, a következőket mindenképpen érdemes megnézni, ha erre jársz.

Galambok települések a helyi református és katolikus templomokat mindenképpen érdemes felkeresni, és a Trianon harangláb, valamint a helyi tájház is remek látványt biztosít.

A környékben a legismertebb látnivaló a Zalakarosi Fürdő. A fürdőt nem csak hazánkban, hanem külföldön is nagyon sokan ismerik, köszönhetően a híres gyógyvíznek. A fürdő szolgáltatásait az év minden napján élvezhetik a vendégek, a gyógyfürdő mellett medence komplexum várja a kikapcsolódni vágyókat.

A fürdő mellett Termáltó és Ökopark található, melyek szintén a gyógyvíz kiváló hatásait használják ki.

Zalakaroson több tanösvény is található, így a természet kedvelői sem maradnak programok nélkül a környéken. Az egyik ilyen a Csiga-túra tanösvény, amely interaktív táblákkal rendelkezik, melyek segítségével megismerhetjük az erdő gazdasági és védelmi szerepét, valamint a közelben található erdei állatokat, gombákat.

A másik népszerű tanösvény az Égerösvény tanösvény, amely a Termáltó és Ökopark része. Szintén tájékoztató táblák, interaktív elemek biztosítják az érdekességek, tudnivalók elsajátítását, megismerését.