A síkosító használata

Az intim együttlétek egyik gyakori kelléke, kiegészítője a síkosító. Elsősorban a kellemesebb együttlétekhez ajánlott, de vágyfokozóként is sokan használják. Ha síkosítót keresel, használnál, akkor először néhány dolgot érdemes megfontolni, ajánlott néhány tanácsot megfogadni.

Fontos, hogy a síkosító típusát érdemes a bőrödnek megfelelően megválasztani. Elsősorban vízbázisú és szilikonos síkosítók közül lehet választani. A vízbázisú síkosítók könnyen lemoshatók, viszont könnyebben felszívódnak, és használat után ügyelni kell az eltávolításukra. Túl sok vízbázisú síkosító használata esetén ragadós lehetsz, amit el kell kerülni. A szilikonos síkosítók nem szívódnak fel, viszont eltávolításuk is nehezebb, általában speciális tisztítóra lehet hozzá szükség.

A kiválasztott síkosítót érdemes kipróbálni egyedül, hogy biztosan megfelelő-e, hogy hogyan is kell felvinni, mennyit kell belőle használni. Ha segédeszközöket is szeretnél síkosítóval használni, azt is érdemes kipróbálni előre, pl. a szilikonos síkosítók általában nem túl jól használhatók szilikon anyagú segédeszközökhöz.

Nagyon fontos, hogy figyelj oda a lejárati időre. Lejárt síkosítót egyáltalán nem, vagy csak nagy odafigyeléssel szabad használni, mert a lejárt síkosítók veszítenek minőségükből, és nem biztos, hogy olyan jól el tudják látni a feladatukat, mint ami az elvárt lenne.